Natura 789 spletna trgovina

                                z Vami že 25 let !                          

CERTIFICIRANE BARVE ZA LASE

CERTIFICIRANE BARVE ZA LASE

Tints of Nature je prva paleta dolgotrajnih, permanentnih barv za lase, ki vsebujejo certificirane, organske sestavine z napredno formulo za prekrivanje sivih las. Naša edinstvena mešanica naravnih in organskih sestavin v kombinaciji z rastlinskimi izvlečki in vitaminom C in E bo dejansko krepila, ščitila in vlažila vaše lase med barvanjem. Paleta 24 vabljivih odtenkov, ki se med seboj lahko mešajo in tako razširijo vašo izbiro. So brez amoniaka, ki napihne lasni koren in dvigne kutikulo, kar je škodljivo za las, brez parabenov, resorcinola (pigmenta) in propilen glikolaSestavine trajnih barvah so skrbno izbrane.

Na izbiro imate dve liniji izdelkov Tints of Nature:

-barve z končnico UK / npr.: TON4CUK / vsebujejo naravne sestavine, od tega 60 % certificiranih org. sestavin s certifikatom Soil Association.

-barve brez končnice UK / npr.: TON1N / vsebujejo 95 % naravnih sestavin in od tega 75 % certificiranih org. sestavin s certifikatom Soil Association.

 

Vsi izdelki Tints of Nature so brez amonijaka, natrijevega klorida, parabenov, resorcinola, DEA, GSO, natrijevih sulfatov, glutena, propilen glikola... Izdelki ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in niso testirani na živalih. Barvni toni od 1N do 8N, 100 % prekrivajo sive lase. V kolikor želite drug odtenek lahko zmešate 50 % izbrane barve od 1N do 8N in 50 % drugega izbranega odtenka. Uporabite in zmešajte samo toliko barve kolikor jo potrebujete, kot jo potrebujete, ostalo naj ostane v originalni embalaži, uporabno še 6 mesecev. Vsaki barvi je priloženo navodilo za uporabo v slovenskem jeziku. OGLEJTE si ponudbo izdelkov za nego las, ki vsebujejo poleg naravnih sestavin še 85 % cetificiranih org. sestavin.

 Več odgovorov poiščite v rubriki pogosta vprašanja.

Izdelki 19 do 27 od skupno 34

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelki 19 do 27 od skupno 34

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4